Instytut Innowacji i Nowoczesnych Technologii w Logistyce

Logistyka
Język Polski Deutsche Русский (Ru) Česky Arabic (AR) Français (FR) Chinese (ZH) Ελληνικά (GR) Español (ES) Portuguese (PT) Italian (IT) Türk (TR) Українська Nederlands (NL) English Language

 

  • Newsletter zapisz się !

    Adres e-mail:

    Nazwa:


  • Wstaw reklamę

    Jeżeli są Państwo zainteresowani reklamą na naszej stronie internetowej prosimy o kontakt pod adres: anna.zurek@instytutintl.pl

Referencje

Listy Referencyjne

View the embedded image gallery online at:
https://instytutintl.pl/pl/referencje#sigProGalleria3022053e02

 

List intencyjny pomiędzy Akademią Leona Koźmińskiego, firmą RITEX oraz Instytutem INTL



 

List intencyjny Gmina Polkowice




Listy intencyjne oraz umowa o współpracę Forum Inwestycyjne w Kiszyniowie 28.03.2014




Otwarcie magazynu dystrybucyjnego Stock Polska w Gomulinie - lipiec 2010

 

Uruchomienie łącznika z rampami i placem manewrowym w magazynie Stock Polska w Niemcach - październik 2010

 

Aktualności

  • 1
  • 2
  • 3

Projekt: wprowadzenie marki Meray Nuts na Polskę zakończony

16-03-2018 Newsy

Projekt: wprowadzenie marki Meray Nuts na Polskę zakończony

W 2014 roku podczas targów World Food Warsaw 2014, Instytut INTL dostał ciekawą propozycję od dużej, niemieckiej firmy spożywczej Fresh Nuts, s...

Czytaj dalej

Relacja ze spotkania noworocznego w Konsulacie Republiki Fed…

26-01-2018 Newsy

Relacja ze spotkania noworocznego w Konsulacie Republiki Federalnej Niemiec we Wrocławiu 09.01.2018

W dniu 9 stycznia br. w Konsulacie Republiki Federalnej Niemiec we Wrocławiu odbyło się pierwsze w 2018 roku spotkanie członków Polsko-Niemieck...

Czytaj dalej

Meray Nuts został partnerem strategicznym tegorocznej edycji…

01-09-2017 Newsy

Meray Nuts został partnerem strategicznym tegorocznej edycji Oktoberfest 2017

Jest nam niezmiernie miło poinformować, że Meray Nuts został partnerem strategicznym tegorocznej edycji Oktoberfest 2017!

Czytaj dalej

Copyright 2011 - 2014 Instytut INTL. All rights reserved.